Alt går litt ekstra sent for tiden. Føler jeg trør i sirup hele dagene. Men litt skjer da her i huset også…

Vi var på en liten sommerferie for noen uker siden. Var på en hytte mellom Sand og Jelsa noen dager. Var kanskje ikke så heldig med været hele tiden da det tordnet en del den ene kvelden. Likevell så ble det da noen fine utsiktsbilder fra terrassen på kveldstid.

Ferie 029 komp

Ferie 040 komp
Tusen takk til Unni og Kristian som var så snille at de tok oss med på hyttetur i noen dager.

Ferden videre for oss gikk til Oslo, gjennom Suldal (jeg så huset ditt Kjersti…) der vi bodde på hotell i noen dager. Under snarvisitten i hovedstaden fikk vi tid til å besøke ei av mine venninner som nettopp er flyttet dit og et søskenbarn av meg + pluss at vi fikk til en snartur over grensen til Sverige for å handle litt babyutstyr… Vi snakket også litt om å kjøre innom Gatebiltreffet på Våler, men tok oss ikke tid til det…

Fra lørdag til søndag så var vi hos Odd Arne og Unni, onkelen og tanten til Eirik på hytta deres. De hadde et svært fint sted nær Tjøme med god utsikt til sjøen og båtplass rett nedenfor. Tusen takk for et fint opphold (satser på å bli litt lenger neste gang).

Ferie 041 komp
Ferie 046 Nikita kompLitt reklame for Nikita og Odd Arne…

Her hjemme så blomster det ute i bedet mitt nå.. Da vi flyttet inn så var bedet overfult av ugress, men nå føler jeg at jeg begynner å få litt mer kontroll på det. Det er ikke så stort, men stort nok for i år. Neste år satser jeg på å ha fått bed på nedsiden av terrassen også…

det gror 010 komp
Bildet er noen dager gammelt. Nå står alle Georginene i blomst, samt Skaugummene som jeg fikk av mamma…

Eirik driver også på med litt planting, men mer i grønnsakseksjonen. Han har agurker ute på terrassen og tomater inne på kjøkken. Vi hadde en kasse med redikker også, men den fikk vi ikke helt til (tror vi plantet for tett). Agurkene er nå begynt å bli ferdige og de smaker nydelig. Føler det er mer smak i dem enn dem vi kjøper i butikken. Så fremover så vil vi være selvforsynt med agurker:)

Agurker 002 komp1
Agurker 004 komp2
Til slutt så slenger jeg med noen bilder av det ferdige kjøkkenet vårt. Flisene over kjøkkenbenken en nå endelig på plass (det tar tid å bestemme seg) og dermed så kunne lyslistene komme opp også. Gardiner til vinduene er ikke kommet opp enda, men som dere ser så trengs det hvertfall ikke gardiner i viduet ved kjøkkenbenken enda. Her liker tomatene til Eirik seg svært godt.

Ferdig kjøkken 002 ferdig
Ferdig kjøkken 005 ferdig

Reklamer